DEJTINGSERIER A LA TV4

Så var denna säsongen av Bonde söker fru över. Alla fyra som vi fått följa i TV har ju faktiskt hittat någon denna säsong. Erik valde Linnea (hon hade jag tippat på!) och Per valde Carola, även de två tippade jag på. Däremot valde Jennifer Charlie, det trodde inte jag. Lite otippat, tycker jag, tycker ni? Sigrid var ju också lite otippad att hon skickade hem alla och valde någon hon träffat tidigare…. men snipp snäpp slut, så var säsongen slut. Och vi har några färre bönder som är singlar!

Bachelor närmar ju också sitt slut. Häromdagen gick jag förbi en restaurang i Liljeholmen och där satt Sebastian med en tjej. Höll på att vrida nacken av mig för att se vem tjejen han var med, men det var ingen från programmet… men det är andra gången jag ser honom i mina krokar så han måste känna någon här… men vad hände i programmet igår? Där tjejerna fick träffa Sebastian och prata om säsongen som gått.

Jo….massa tjafs tjejerna emellan. Herregud vad det kan bli tjafsigt med tjejer. Men det är ju uppenbarligen lite det som produktionsteamet vill ha, drama drama drama! Nåväl, Sebastian enters. Får en känsla av att tjejerna är besvikna på Sebastian. Att han också varit lite falsk, sagt saker som han inte menat osv osv. Samtidigt är inte tjejerna vidare schyssta mot honom.. Mycket anklagelser om hur han varit och är.

Men nu väntar vi alla på VEM som har vunnit Sebastians hjärta!? Är det Annica eller Jennie?

 

Relaterade Inlägg