TINDER PÅ SEMESTER DEL 1
305
post-template-default,single,single-post,postid-305,single-format-standard,stockholm-core-2.0.9,select-theme-ver-6.8,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,no_animation_on_touch,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9444

TINDER PÅ SEMESTER DEL 1

Jag tänkte att när jag nu ändå byter stad och land under semestern så borde jag testa att sätta igång Tinder. Och let me tell you: Tinder i Spanien har hittills levererat ca 100 gånger bättre än hemma. Matchar med varenda människa jag likear OCH dom skriver direkt. Sån himla egoboost!

För att verkligen maximera detta guldtillfälle styrde jag en dejt med en kille under torsdagskvällen. Jag är dock inte så våglig av mig att jag susade iväg på en dejt med en främmande spanjor själv så mina kompisar var med. Jag var väldigt tydlig med detta till Alex som jag skulle träffa och han sa att han var okej med detta. Han kom till stället vi var på och sen gick vi i samlad trupp till en bar. Och där utspelade sig nån timme av AWKWARDNESS.

Vi ställde kanske 1000 frågor till honom för att hålla igång konversationen och jag såg att hoppet om en ensam dejt sakta men säkert dog i hans ögon. Det enda plusset med detta var att vi lärde oss en del grejer om Spanien & Valencia.

1. Spanjorer tar generellt  inte siesta. Folk på kontor jobbar som vanligt.

2. Ingen i Valencia dricker Aqua De Valencia.

3. Lägsta temperaturen i Valencia är typ 5 grader.

4. Man får inte blanda ihop Spanska och Catalan.

5. Det finns inga bra restauranter i centrala Valencia [tycker han var lite väl negativ där].

Det hela slutade med att Alex som inte var helt nöjd med hur kvällen utvecklade sig sa:

Do you have any more questions or can I go now?

Haha! Jag är imponerad att han höll ut så länge som han gjorde. 

Kanske ska försöka styra nån mer dejt innan jag drar. Jag håller er uppdaterade om det blir nått av det.

1 Comment