VAR FINNS POTENTIELLA PARTNERS?

I söndagens avsnitt pratar vi om vad som gör en bra partner och i avsnittet som kommer på söndag pratar vi om vart dessa bra  potentiella partners kan tänkas hittas. Var gömmer sig alla dessa rackare? Jag skulle göra en chart, lista alla mina intressen och sen ifall det finns aktiviteter kring dessa intressen. Läser jag mycket? Kanske en bokklubb? Är sport ett stort intresse, gå med i någon fanclub?
Eller kanske en ska prova på helt nya saker. För några år sedan bestämde jag och en vän oss för att prova på en aktiekurs. Vi tänkte att det skulle vara kul men kanske också att den skulle vara späckad av killar. Det känns ändå som ett killintresse.  Och det var faktiskt en hel del killar som deltog i kursen. Kanske ingen kille för mig eller min vän men det fanns ju killar.IMG_9098
Jag tänker att en behöver vara kreativ i sina sätt att gå utanför ramen av sitt liv. Om du endast arbetar med kvinnor (och är ute efter en man) eller män ( om du letar efter en kvinna) och vill komma nära det motsatta könet, kanske är det dags att byta jobb? Kan tyckas drastiskt men om det känns som att livet är för inrutat och chansen att faktiskt träffa någon IRL är långt borta, kanske det är nödvändigt? Jag tror att en behöver ta en lång och noggrann titt på sitt liv för att se möjligheterna till förändring. I min terapi, som jag gick i för två år sedan, sa jag just detta till min terapeut, att mitt liv inte erbjöd killar. Knappt inga alls förutom min gifta chef och gifta manliga kollegor. Det var då jag kom på att jag kunde, istället för att spela i ett tjejlag i innebandy, att jag kunde leta upp ett lag som var mixat och på så sätt lära känna en drös killar, vilket jag gjorde! Det finns alltid möjligheter att träffa det motsatta könet, en måste bara se utanför boxen, vilket vi så gärna hjälper er med=) Så lyssna på söndagens avsnitt där vi går in på ännu mer vad en kan göra för att träffa potentiella partners IRL.

 

//Sanna

1 comment

  • Profilbild

    Märta

    Åh vilket bra ämne, ser fram emot söndag!

Comments are closed.

Relaterade Inlägg