Avsnitt

AVSNITT 32 – VARFÖR ÖVERGER FOLK SINA VÄNNER NÄR DE TRÄFFAR EN PARTNER?

Singelpodden

AVSNITT 32 – VARFÖR ÖVERGER FOLK SINA VÄNNER NÄR DE TRÄFFAR EN PARTNER?

Idag släppte vi avsnitt 32! Vi pratar om människorna som glömmer bort sina vänner när de går in i en relation, när de blir upp över öronen kära. De som varken hör av sig eller syns till, då de endast spenderar tid med sin partner.

IMG_7907 (1)
Är det okej att försvinna bort en stund för att man gått och blivit kär och endast vill spendera tid med sin partner, eller ska en fortfarande lägga tid på vänner och familj? Hur lång tid får man ”försvinna”?

Vi pratar även om parmiddagar, som så lätt kan bli uteslutande av folk bara för att de inte är i en relation. Vad är grejen med parmiddagar egentligen? Det och massa annat luftar vi våra tankar om i detta avsnitt.

Vad har ni för tankar och funderingar kring detta? Dela gärna med er i kommentarsfältet.

Ha en härlig söndagkväll!

1 comment

  • Väldigt bra fråga och nej det är inte ok! Jag har haft vänner som försvunnit direkt med nya pojkvänner och jag har alltid vetat vilka som kommer göra så, man vet när man är ett substitut för det är rätt synligt. Men det finns en nackdel.
    Jag var ju som ni vet i ett destruktivt förhållande för många år sedan och när jag försökte gå så fick jag bla höra att jag kommer bli helt ensam. Jag skulle förlora kontakten med honom, hans vänner, mina vänner. Vid den tiden hade jag dålig kontakt med mina vänner från tiden innan honom eftersom han inte gillade mina vänner och jag dumt nog följde hans åsikt mer än min. Det blev en dramatisk skilsmässa och jag fick börja om.

    Något att tänka på, att alltid värna om sina vänner och se om sina vänner som kan vara i dåliga förhållanden. Jag hade tur och har återfått kontakten med de flesta av mina vänner från tiden innan som såg hur det stod till och som även såg den fula sidan av skilsmässan. Det är viktigt att värna om sig själv i förhållanden för alla relationer är knepiga, även den man har med sig själv.

Comments are closed.

Relaterade Inlägg