1 ÅRS PODDANDE!

Den 24e april 2015 släppte vi vårt första avsnitt av Singelpodden. Det är exakt ett år sedan på söndag och i söndagens avsnitt summerar vi lite vad som hände under året. Vi har grävt fram de där asgarven som vi fick med, när jag pratade om filmen från 1700-talet (Avsnitt 6) (eh vad tänkte jag där) eller när Emelie konstaterade att hon (helt ny information för henne) hade ett kontrollbehov (Avsnitt 22), något vi andra visste ganska klart och tydligt :P.

Vi pratar om alla våra härliga gäster som vi haft hos oss och som delat med sig av sina liv, sin dejting och sitt singelliv. Men vi hinner också med att prata om det här med att vara asexuell och dejta, hur gör en?

Det har varit ett helt fantastiskt år att få göra den här grejen, att folk har varit så engagerade och att ni har lyssnat på oss och varit delaktiga i att diskutera dejting, singelliv och ensamhet under dessa veckorna. Nu laddar vi om för ett nytt år och vi hoppas på mer mail där ni efterfrågar ämnen, saker vi ska diskutera eller gäster som vi bör ha med i podden!

Nu kör vi!

Relaterade Inlägg