Varför skickar män dick pics? Vi har undrat och undrat. Funderat och tänkt. Och undrat lite till. Och så äntligen dök en artikel upp som ger oss svar på varför! 

Cosmopolitan sammanställde en lista från Reddit där män förklarar varför dom skickar dick pics som vi läst.

1. Några vill ha något tillbaka

"Jag gjorde det en gång. Inte säker på vad jag trodde skulle hända. Jag kanske trodde att jag hade en snygg kuk och ville visa upp den, kanske trodde jag att jag skulle få nakenbilder från henne i utbyte, jag vet inte. Men skratten och förlöjligandet av min 70-talsbuske var inte vad jag förväntade mig. Sedan fick jag reda på att hon visade det för sin 80-åriga kollega. Aldrig mer. Aldrig mer."

2. Några vill ha en reaktion

”Jag skulle beskriva det som en kink. Det finns en viss reaktion jag letar efter från mottagaren och det får mig bara att må bra. Jag letar sällan efter att sex ska bli slutresultatet av det – jag tror att jag bara njut av reaktionen och det får mig att känna att någon är imponerad av mig och har en sexuell lust till mig.”

3. Det kan vara tecken på sex- eller porrberoende.

”För några år sedan var jag i en djup depression och porrberoende. Jag ville egentligen inte ha sex med någon så mycket som att runka och skicka kukbilder, så det var vad jag gjorde. Jag snapchatade i stort sett alla kvinnliga kontakter jag hade från ett ”anonymt” konto. Vissa tjejer flera gånger om dagen. Några av dem träffades, gjorde lite detektivarbete och ringde polisen. Jag blev åtalad  och  fick tillbringa 3 dagar i fängelse och betala en rejäl böter. Jag förlorade mitt jobb, min lägenhet och var tvungen att flytta tillbaka till min mamma i ett år och alienerade mig från många vänner.”

4. Några vill ta reda på om deras dejt vill bli mer

”Jag kan inte tala för heteromän, men jag är gay och gör det här ibland. För att vara ärlig, jag vet att det är avtändande för många – men för många är det ett snabbt och enkelt sätt att kolla av intresset.”

5. Ren exhibitionism – vissa vill helt enkelt bara visa sina stora kuk

”Jag har en stor kuk och jag tänder på reaktioner. Det får mig att tycka om mig själv, och jag har alltid känt att det suger att ha en stor kuk om ingen vet om det. Det är inte till ens fördel. Men egentligen var jag bara kåt och ville att någon skulle tycka att jag var attraktiv.”

6. Några killar vill mest få mottagaren tänd

”Jag skickade en dick pic en gång. Det var till en kvinna som jag redan låg med. Men efter jag skickade bilden förstod jag att hon ville ha mer. Hon brukade berätta för mig att hon kollade på den hela tiden och lekte med sig själv. Jag träffar inte henne längre men hon har berättat att hon har kvar den när hon tar på sig själv. Det får mig att må bra.”

7. Andra vill få bättre självförtroende

”Jag slutade göra det för flera år sedan, men jag brukade göra det hela tiden. Det är svårt att beskriva vad jag tänkte när jag gjorde det. Men jag har ett stort problem med lågt självförtroende och ville bli ”eftertraktad” sexuell. Jag slutade äntligen för att kommentarerna jag fick var ytliga. Det var mer vilseledande ersättning för att försöka få meningsfulla relationer till personer jag kände att jag inte var ’tillräckligt bra’ för.”

8. Vissa gillar boosten

”Jag har skickat min penis till vissa tjejer jag känt under en kort tid, och hade tur nog att få positiva responser; spänningen at göra det får mig att må bra. Jag har turen att vara väldigt glad över min ’dingeldong’. Men jag skulle aldrig göra det till någon helt random.”