Jag hittade en lista på Expressen där de skrev om maten du bör äta inför en dejt. Jag visste ärligt talat inte att det fanns mat som en borde äta inför en dejt men man kan faktiskt inte ha koll på allt här i livet. Personligen tänker att det finns två punkter som är viktiga att tänka på inför en dejt när det gäller mat.

1. Att inte komma dit utan mat i magen ifall det endast ska drickas alkohol. Mest på grund av att risken för karatefylla ökar då.

2. Att inte komma dit med mat i magen ifall man ska träffas för att just äta. Det blir ju weird om dejten går ut på att käka och man redan har ätit.

Hur som helst. Listan från Expressen innehöll följande:

  • Nötter – För att stressa ner.
  • Grönsaker – För en frisk andedräkt.
  • Lax – För en hälsosam mage.
  • Baljväxter – För att slippa en upplåst mage.
  • Mörk choklad – För humöret.

Helt rimliga tips på saker att äta ändå eller vad tycker ni? Är det så att du planerar att getta down och dirty på en dejt så har de faktiskt missat en grej. Det jag saknar på listan är ananas. Varför då undrar ni kanske? Jo på diverse ställen på ze internet kan man läsa att ananas påverkar lukt och smak i underlivet. Enligt information som jag hittat på diverse forum ska effekten vara störst efter ca fem dagar och mer så ska du på dejt gäller det att börja äta i god tid.

Vill ni läsa artikeln från Expressen gör ni det här.

Vi har också delat våra tankar om vad som är bästa maten på första dejt här.