Hur många dejter ska man gå på innan man ligger? Enligt diverse amerikanska listor så kan man ligga på tredje dejten.  Jag tänker att människor där borta i staterna har en längre tradition av att dejta och att de då har bättre koll på do’s and don’t som en säger på utrikiska. Man får såklart komma ihåg att den amerikanska kulturen skiljer sig en hel del från den svenska men nu använder jag mig av dom som referens.

Att ligga på första dejten verkar det inte vara så många som rekommenderar och andra dejten står det inget om. Jag skulle säga att jag inte tycker det finns några regler angående sånt här. Får man feeling är det väl bara att köra på? Förutsatt att alla är vuxna och med på båten. Det jag kan köpa kring detta resonemanget är dock att ligga på tredje dejten är bra för då vet man mer om vad det är för människa man har att göra med.

Jag tänker mig att det är så här:

Första dejten

Folk försöker vara trevliga och härliga. De flesta är rätt framgångsrika med att dölja eventuella knäppa egenskaper och visar sig från sin bästa sida. Folk är så härliga att blommorna blommar och allt är rätt så fluffigt.

Andra dejten

Här fortsätter folk att fronta med alla sina härliga egenskaper. De knäppa egenskaperna KAN skymta fram men ofta bortser man från det för att man tänker ”att jag måste ge hen en chans”.

Tredje dejten

Efter tre dejter pallar folk inte längre med att låtsats vara härliga. Är de härliga på riktigt fortsätter det. Är de galenpannor så blir det tydligt. 

Summa sumarum. För att undvika att rumla runt i sänghalmen med någon tokstolle tycker jag att ligga på tredje dejten låter helt rimligt.

Är du med mig eller mot mig kring detta? Hör av dig!