Många med mig funderar säkert på hur man ska hitta kärleken? Jag vet uppenbarligen inte hur man gör men jag har hittat en annan person som listat 10 saker som man bör tänka på och som ni hittar här. Jag tänkte vara helt fräck och ta några punkterna från denna lista som jag tycker är viktiga.

 

”För att hitta den rätta personen måste du vara den rätta personen”


Detta har jag och mina vänner snackat mycket om. Att  man ska fundera på vad man har att erbjuda i en relation. Det är så lätt att man bara tänker på vad man vill ha hela tiden. Jag kan tycka att det är otroligt jobbigt att lista saker som jag kan erbjuda i en relation [hej hej kasst självförtroende… eller är det självkänsla? Kan icke hålla reda på vilken som är vilken] . Jag är dock helt övertygad om att alla människor har något fint att erbjuda någon annan. Ett härligt skratt? Massa kunskap om varför myror är så himla starka? Killer matlagningskunskaper? Superskillad fotbollsexpert? Alla har något!

 

”Vet var dina gränser går”


Redan innan man går in i en relation med någon bör man alltså tänka på var ens gränser går. Är det OK att din partner är otrogen? Var går gränsen för otrohet? Är ekonomisk trygghet viktig? Bryr du dig om du blir kallad otrevliga saker? Jag har vissa grundgrejer som jag inte vill rucka på i min framtida relation men jag tycker också att det är svårt. Vissa grejer vet man ju inte att man har någon åsikt om fören man ställs inför situationen.

 

”Sann kärlek gör inte ont”

Detta känns som en självklarhet som ändå är klurig för så många. Det finns en allmän bild av att kärleken ska vara så jädrans svår. Det ska gråtas efter distanserade partners, oroas för att folk doppar sina privata delar på annat håll och stås ut med elaka killar eller tjejer. Min åsikt är att delar man livet med rätt person ska man må bra och lyfta varandra inte få varandra att må dåligt.