VILKEN ÅLDERSSKILLNAD ÄR OK?

Det här med ålder verkar ju vara oerhört viktigt när det gäller relationer. Folk har alltid en massa åsikter, framförallt om det är en jättestor åldersskillnad eller om tjejen är äldre än killen. Jag tycker att folk får göra som dom vill (även om jag såklart också har åsikter hit och dit) bara alla inblandade mår bra och är glada. För min egen del tänker jag att ålderskillnaden inte ska vara för stor. Skiljer det för mycket inbillar jag mig att man har alldeles för olika referensramar i livet och att det därför blir svårt att hålla ihop en relation men jag kan ha fel. Många hävdar ju att ”age aint nothing but a number” och det kanske är sant.

Det är ju inte alltid lätt att veta vad som är en rimligt ålderskillnad och för er som behöver en riktlinje på hur långt ner i åldern man ”kan” gör följande uträkning:

Din ålder/2+8

Om detta stämmer eller inte låter jag vara osagt men det kan ju aldrig skada att ha lite riktlinjer i livet. Hur ställer ni er till ålderskillnad i relationer? Är det något ni funderar på eller är det helt oviktigt?

 

Relaterade Inlägg