VI SCHYSSTA KILLAR FINNS FAKTISKT!

Jag är den första att skriva under på att snälla killar hamnar i skymundan när det finns bad boys som med sina lite mer utstickande (eller hur man ska säga, men de syns eller hörs oftast mer) personligheter tar mer plats. Som ett exempel, mitt innebandylag. Ett gäng på ungefär 15 killar. Varav det är några stycken som pratar varje träning, skämtar och snackar skit med tjejerna. Häromkvällen på träningen när jag satt på bänken som avbytare, tittade jag mig runt och insåg att det springer runt ungefär 4 ”bad boys”, samt 10 riktigt snälla killar, varav dessa 10 aldrig gör något väsen av sig. De som hörs är de som en aldrig skulle se som pojkvänsmaterial men likväl förbannat är det dom som har flickvänner eller i alla fall tjejer de träffar. De flesta av dessa 10 killar är singular (hett tips om ni bor i Stockholm, Frescatihallen vimlar av killar/tjejer som spelar badminton och innebandy, kan vara en idé och gå dit och spela, man träffar alltid folk att snacka med)

Hittade en artikel på Nyheter24 som Thomas Andreasson skrivit om just detta fenomen. Hur han tröttnat på att vara den snälla killen och varför tjejer struttar runt dessa bad boys.
Min reaktion på artikeln som ni kan läsa här, är som följer.
BILD

De flesta tjejer går igenom perioder av bad boy- jagande, jag säger inte alla men en hel del. Jag tror att för de flesta är det en fas i livet som en måste igenom. Precis som att en går igenom faser av för tighta jeans när en är 15, eller en finnperiod eller en period när en ville ha buffalos, så har vi en period av bad boy- jaganade. Justin Bieber är alla tjejers önskan och han representerar bad boysen. Eller vad tror ni? Är jag ute och cyklar? Jag tror att vi alla kommer till våra sinnens fulla bruk efter ett tag. Vi inser att jaga efter något som inte är snällt, något som inte ger oss mer än hjärtsnörp och tårar, det är helt enkelt inte värt det i längden. Så vi bryter mönstret och öppnar ögonen lite till. Och inser att de där killarna som inte gör så mycket väsen av sig på innebandyplan faktiskt egentligen är de riktiga guldkornen.

//Sanna

Relaterade Inlägg