TAPPA TRON PÅ SIG SJÄLV

När en är mitt i dejtingdjungeln och går på dejt efter dejt som inte leder någon vart är det lätt att tappa tron på sig själv. Då gäller det att en peppar sig själv. En ska komma ihåg att det är ALDRIG fel på en själv utan att en helt enkelt träffar fel personer. Fel plats, fel swipe, fel tidpunkt och så vidare. Det är riktigt jobbigt ibland att försöka ge sig ut och träffa folk. Det är så mycket lättare att bara stanna hemma, ha filmkvällar med sina vänner, eller gömma sig hemma med Netflix och inte behöva bli besviken efter en dejt som visade sig inte vara något att hänga i julgranen. Tro mig, I have been there. Många gånger.

Förväntningarna inför dejten, fixandet framför spegeln och känslan av att ikväll, ikväll kanske ändrar min framtid. För det är ju det en innerst inne hoppas på och längtar efter. Att dejten ska leda till kärlek, till förhållande, tvåsamhet och kanske en dag, familj, om en så önskar. Så därför får en dejta järnet, deppa ihop men sen peppa sig själv till att ge sig ut igen. Det kommer gå upp och ner som i allt. Så i allt deppande, i allt som händer i dejtandet kom ihåg att du är en QUEEN utan dess like, att du är en himla härlig, rolig, speciell och cool person och när rätt person hamnar mitt emot dig på dejten, kommer du känna att alla värdelösa och trista dejter var värt det.

IMG_9925
Vart är du just nu, är du pepp på dejtinglivet, springer på massa dejter och och roligt, eller är du deppad delux och orkar knappt öppna Tinderappen? Berätta!

1 comment

  • Profilbild

    Marit

    Så sjukt rätt! Man har ju deppat ihop och blivit rätt trött på tinder några gånger, haha.

Comments are closed.

Relaterade Inlägg