NYFIKEN?

En sak som Linnea, i avsnitt 92 av podden, pratade om var nyfikenhet. Att vara nyfiken på en dejt, i sociala sammanhang och att verkligen använda sig av nyfikenhet för att komma nya människor inpå livet. Jag kan uppleva att en del dejter jag varit på, så har den nyfikenheten inte funnits hos min dejt. Man har ställt frågor, man har eftersökt information som gör att personen framför sig formas och blir till en personlighet men att det inte gjorts likadant tillbaka. Jag upplever att många jag pratar med känner samma sak. Mötet en går på med en person och denne person verkar inte nämnvärt intresserad. Har ni också upplevt det någon gång? Att det kan ligga annat bakom som nervositet, rädsla och sådär förstår jag men jag upplever också att det finns ett visst ointresse för den de är på dejt med. Och det fattar jag inte. Om detta KAN vara din framtida man eller fru, är du inte nyfiken på den personen då? Vill du inte ta reda på så mycket som möjligt för att se vem det är du har bredvid dig?

Jag har vissa dejter suttit och tänkt, ska jag fråga honom om han inte har några frågor till mig? Eller ska jag bara säga: Jo, du undrar vem jag är? Jo, det ska jag berätta för dig och sen dra alla mina härliga sidor, haha, men det vore kanske lite VÄL konstigt..

Har ni varit med om detta någon gång?

2 comments

  • Profilbild

    Sandra

    Ja, herregud visst har jag varit med om det! Vissa dejter har jag i efterhand förstått att dom bara ville ligga och då är dom verkligen inte intresserad av mig som person. Men även seriösa killar är dåliga på att ställa frågor! Tycker det är supermärkligt, precis som ni skriver är man intresserad av den andra personen? Det är ju därför man är där liksom…

    Nu kanske jag sticker ut hakan men jag tycker killar generellt är dåliga på att ställa frågor 🙁

    • Jag håller med! Tycker också generellt att killer är sämre på det än vi tjejer eller så har jag bara träffat fel killar haha =)

Comments are closed.

Relaterade Inlägg