HELENA SÖKER BRÖLLOPSDEJT

NT.se kan ni läsa om Helena som söker dejt till ett bröllop via Facebook. Tydligen har kompisen som lovat att gå med henne som dejt på ett bröllop hoppat av pga att han träffat en tjej. Har ni någon singelkompis som skulle vilja följa med Helena som dejt på bröllopet tycker jag ni ska tipsa! Hittar tyvärr inte Helenas Facebook inlägg men ni kan läsa inledningen som jag saxade från artikeln.

”Bröllopsdate sökes!

Söker dig man/kille som tycker om att umgås med nya människor och vill gå på bröllopet med mig. Ett krav finns med – du ska vilja dansa ”bröllopsdansen” med mig…”

 

1 comment

  • Ahhhh! Jag och min vän satt igår och beklagade oss över att vi inte blir bjudna på några bröllop och att våra social medier översvämmas med folk som är på bröllop och vi tänkte lägga ut en annons med det motsatta – ”Känner du att du ofta får avstå från ett bröllop för att det krockar med ett annat jag hoppar in i ditt ställe med glädje!”. Det kanske behövs ÄNNU en app där man kan para ihop folk som vill gå på bröllop med folk som saknar plus-etts till bröllop!

Comments are closed.

Relaterade Inlägg