HÄR RAGGAR SINGLARNA I SOMMAR

Mötesplatsen har gjort en undersökning där de har kollat var singlarna raggar i sommar. Jag vill lyfta några punkter från denna undersökning.

Var raggar du helst på sommaren?
– På en dejtingsajt 62%
– På uteserveringen 22%
– På krogen 12%
– På stranden 4%

Trots att det är sommar vill folk alltså helst ragga på en dejtingsite? Varför då? Om det är någon tid på året då man borde passa på att vara out and about är väl ändå sommaren den bästa tiden. Kanske är det så att folk svarade detjingsite just för att de befinner sig på Mötesplatsen. Jag tänker att det är bättre att vistas bland folk i solen än med näsan ner i telefonen eller vad tycker ni?

I vilken sommarstad raggar du helst av följande?
– Stockholm 35%
– Göteborg 25%
– Halmstad 10%
– Visby 8%
– Varberg 5%
– Kalmar 5%
– Härnösand 4%
– Västervik 4%
– Karlskrona 3%
– Oskarshamn 1%

Inte helt oväntat att Stockholm och Göteborg ligger på första plats i och med att de är stora städer men är det inte fler sommarställen som borde vara högre upp på listan? Typ Båstad, Strömstad, Marsstrand osv. Jag tänker mig att hela svenska västkusten är full av raggvänliga platser på sommaren. Saknar ni några raggvänliga städer på listan?

Ni kan läsa undersökningen i sin helhet här.

2 comments

  • Profilbild

    Filippa

    heej, älskar er podd och har lite förslag på ämnen till er! Jag skulle tycka det var kul om ni bjöd in någon bloggare, exempelvis kissie, hon har bara pratat lite om det och vore så kul att höra mer ur singellivet är ur hennes synvinkel. Eller egoina som försig inte brukar vara så privat men hon har ändå berättat lite om hur hon levt i destruktiva förhållanden och nu träffat sin kille via tinder. Annars kan det vara intressant om ni pratar på skillnaden på killar och tjejer och singellivet, exempelvis hur man blir bemött av omgivningen, hur man ser på singellivet och lever det och sådana saker!!

    • Men tack snälla du! Jättebra tips också:) Ha en fin sommar😊

Comments are closed.

Relaterade Inlägg