HÅLL DINA KÄNSLOR OCH TANKAR FÖR DIG SJÄLV

Men hur menar hon nu tänker ni? Varför ska man hålla sina känslor för sig själv? Det är ju inte alls bra? Vad är det för dåliga tips hon ska komma med nu?

Jag ska berätta.

Jag har noterat en återkommande grej när jag levt som singel och vistas med människor. Många har väldigt mycket åsikter om huruvida det är bra eller dåligt att vara singel och framförallt hur det känns [både folk i par och folk som är nysinglar]. Du måste vara ensam? Är det inte jobbigt? JAG skulle må så dåligt! JAG skulle aldrig klara av att vara ensam! JAG skulle aldrig göra xx ensam! JAG skulle bli tokig av all ensamtid. JAG skulle vara rädd för att dö ensam! JAG skulle vara rädd att aldrig träffa någon! JAG skulle aldrig kunna vara singel! Mememememe.

Tillåt mig. För att DU tycker att det är jobbigt behöver DU inte lägga DIN skit på singlar som DU möter. Ju mer jag tänker på den mängden av kommentarer i denna genre som jag hört sägas till mig själv och andra desto konstigare tycker jag att det är. Alla hanterar ju singelskapet och [eventuell] ensamhet på olika sätt och bara för att DU tycker sånt är jobbigt betyder det inte att resten av världen delar dina känslor kring detta. Vidare är det så att har du en person framför dig som är singel och tycker att det är asjobbigt med ensamhet och singelskap kan jag garantera att det inte hjälper att ständigt få höra från folk hur jobbigt dom skulle tycka att det var att leva så.

Summasumarum: Du måste inte alltid berätta om hur jobbigt du skulle tycka det var att leva som singel.

Relaterade Inlägg