FOTBOLLSTIDER

Nu när fotbolls – EM är igång kryllar det av sportintresserade killar/tjejer på alla Oleary´s och andra sportbarer i städerna. Vi vandrar man ur huse för att gemensamt heja fram vårt landslag, vem vill sitta hemma och heja i sin ensamhet när en kan göra det ihop med andra? Så bra raggningsmöjligheter ju! Speciellt när Sverige spelar. Det blir en sån skön och härlig stämning där alla kommer samman, snackar och hejar tillsammans.

EM 2014. Jag och mina tjejkompisar hängde på sportbarer och snackade med hur mycket folk som helst. Även om en kanske inte är så intresserad (jag är, mina vänner är inte) så kan en ändå hitta folk att snacka med. Det är bara att mumla något om Zlatan eller Källström så har man en öppning att kunna snacka med nytt folk. Håller ni inte med mig?

Jag föreslår, samla ihop några vänner, gå ner till puben/baren/stället som visar nästa Sverige-match, dvs, imorgon fredag och se raggmöjligheterna. Eller iaf spaningsmöjligheterna, det kommer GARANTERAT finnas massa ögongodis och vem vet, i en diskussion om ifall Zlatan borde lägga av eller inte kanske du finner Mr Right (now eller för natten iaf, haha)

Relaterade Inlägg