DATING NAKED

Jag har skrivit om det tidigare, när det visades i USA men nu har serien kommit till Sverige, till Tv4play. Dating Naked. Folk som dejtar, ja nakna helt enkelt. Hur jag känner det för detta program? Well, skulle inte säga att det kommer bli något jag kommer följa eller något jag ens vill titta på. Varför ska de ens vara nakna? Samt, ser ”vanliga” människor ut sådär? Nej, det är välmejslade människor, som tränar extremt mycket som deltar. Den typen av person tilltalar inte mig. Det är därför program som Bonde söker fru, eller Tro, hopp och kärlek är sådana vinnande koncept. Det känns mer äkta. Tycker jag =)

4 comments

 • Profilbild

  Sandra

  Tack för att ni svarar och tack för peppen!
  Han känns liksom ”värd” en andra dejt och då kändes det mer ok att styra upp den 🙂

  Kram!

  • Ja verkligen, är magkänslan rätt så är det bara att köra!! kram!!

 • Profilbild

  Sandra

  Hej! Jag lyssnade på ert avsnitt i söndags med dejtingcoachen. Det var jag som ställt frågan på Facebook om hur man ska tänka efter första dejten gällande kontakt. Det var så kul att lyssna på er och ert resonemang! Så nu tänkte jag bidra med lite info :-).
  Första dejten var jättebra och samtalet flöt verkligen på! Vi upptäckte flera gemensamma intressen, däribland resor. När vi skiljdes åt sa han att vi hörs imorgon och att nästa gång vi ses får vi se till att inte jobba dagen efter så vi kan ses längre. Jag kunde slappna av och såg det som ett gott tecken! Jag hade frågat om första daten så nu tyckte jag han kunde styra upp andra daten. Men dagarna har gått och ingen fråga har kommit.. Till saken hör att vi hörs varje dag, han frågar mycket och är intresserad av vad som händer i mitt liv. Så då ställde jag frågan till mig själv: vad vill jag? Jo, jag vill gärna träffa honom igen. Orkar inte gå och vänta på honom så jag frågade om vi ska ses igen och det ville han. Så nu får vi se vad andra daten ger.. Tog emot att fråga igen men ibland får man väl bjuda på det 🙂

  Kram på er!

  • Hej Sandra!
   Vad roligt att vi får lite uppföljning på detta! Det känns ju som att han bara inte blev färdig med att fråga och att du kanske behövde ta rodret och ro denna andra dejt i hamn, grymt gjort!! Håller alla tummar för att ni får en fantastisk andra dejt! Lycka till, KRAM!!

Comments are closed.

Relaterade Inlägg